zondag 25 juli 2010

Mexikaanse ovenschotel

Lekker eenvoudig en snel

Ingredienten:
500 gr ongekruid Rundergehakt,
1 ui
Knoflookteen
5 kleine Tomaten in stukjes,
Geiten yoghurt
verse of gedroogde kruiden naar keuze
Tortillachips (Naturel, want alleen die zijn zonderE)
Plakjes Geitenkaas,

Voorbereiding
Bak in de pan, het gehakt rul,
uitje, knoflook en tomaten erbij
Kruiden erbij
Beetje doorsudderen

Bereiding
vul een ovenschaal in laagjes, om en om met 
het gehaktmengsel, 
tortillachips
beetje yoghurt erover heen
en weer opnieuw
2 of 3 laagjes
Laatste laag van tortillachips, plakken geitenkaas eroverheen
ca 20 minuten op 250 graden. (hoeft niet voorverwarmd)

Lekker met salade van 
kropsla, tomaten, avocado, komkommer
Traditionele dressing van basic natuurazijn (let op dat er geen E in zit) 
beetje suiker, peper en zout.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten