Ingrediënten
Kokosolie
1 cm verse gember
1 ui
3 kleine teentjes knoflook
1 kleine zoete bataat
1/4 van een grote bakbanaan
Scheutje water of als je hebt zelfgemaakte bouillon
1 theelepel curcuma
2 theelepels suiker of honing
3 bladeren Paksoi
1 eetlepel geraspte kokos
Snij de ingrediënten in stukjes.
Gember en ui rustig laten bakken in de kokosolie.
Bataat, bakbanaan en bouillon erbij en 5 minuutjes laten stoven onder af en toe omschudden (niet roeren)
Op smaak maken met curcuma en suiker (of liever honing)
Als laatste de paksoi 2 minuten meebakken
Op bord en kokos er overheen strooien.
Ook heerlijk als licht ontbijt
Ps: als bouillon kun je ook het afgietwater gebruiken van de gekookte groenten van de vorige dag!!
Met vriendelijke groet,
José Verreijt
Verstuurd vanaf mijn I-phone
Geen opmerkingen:
Een reactie posten