Snel en ontzettend lekker:
Voorbereiding:
Pompoen, Ui, Appel, Verse koriander, Zout, Peper (vers gemalen) in kleine stukken in een kom doen
Besprenkelen met olie en een heel klein scheutje chili olie
Even doormengen met je handen
Bereiden:
Pan opwarmen, alles erin.
2 minuten op hoog vuur flink roerbakken
3 minuten met deksel sudderen
Serveren met rijst.
Na opmaken bord een paar kleine brokjes Castello Danablu erover. Vooral niet teveel omdat de smaak anders overheerst.
Eet smakelijk
Pompoen, Ui, Appel, Verse koriander, Zout, Peper (vers gemalen) in kleine stukken in een kom doen
Besprenkelen met olie en een heel klein scheutje chili olie
Even doormengen met je handen
Bereiden:
Pan opwarmen, alles erin.
2 minuten op hoog vuur flink roerbakken
3 minuten met deksel sudderen
Serveren met rijst.
Na opmaken bord een paar kleine brokjes Castello Danablu erover. Vooral niet teveel omdat de smaak anders overheerst.
Eet smakelijk
Geen opmerkingen:
Een reactie posten